"De motor specialist van West-Friesland"

Een begrip in West-Friesland...

Mobu Motors en Enkhuizen is de place to be als het gaat om Motoren en Scooters. Mobu is een echte familie zaak en op dit moment zijn er ook al 3 generaties te vinden. 33 jaar geleden gestart door Frank Sr en nu voorgezet door Frank Jr die met regelmaat word geholpen door zoon Kevin.

Mede hierdoor hebben wij een goede relatie opgebouwd met onze klanten en mogen wij onszelf ook een begrip noemen als het gaat om motoren en scooters in de regio West-Friesland. Onze doelstelling is dan ook om onze klanten op een persoonlijke manier tevreden te houden zodat wij nog lang onze professionele taken voor U kunnen uitvoeren of het nu gaat om advies, service of een lekker bakje koffie na een heerlijke motortocht.

Wij hopen U dan ook snel te mogen ontvangen in onze showroom.

Het Mobu team.

Our Facebook Page

Winter Stalling

Motor stalling Winter/zomer Mobu Motors heeft de mogelijkheid om motoren te stallen voor korte of langere periodes in zowel winter als zomertijd. Je motor wordt netjes gestald in een ruimte die van alle gemakken is voorzien. Veilig opgeborgen achter slot en grendel zonder toegang voor vreemden. Ook is het mogelijk om je motor een winter- en/of voorjaarsbeurt te laten geven in onze professionele werkplaats.

Wat hebben we verder nog te bieden:

Accu aan de druppellader hangen is geen probleem. 6 dagen per week halen en brengen van je motor. winter- & voorjaarsbeurt mogelijk. transport van je motor van- en naar de stallingslocatie/winkel. (in overleg)

Onze Motoren
Adres & openings tijden

Mobu Motors
Het Witte Hert 15
1601MJ ENKHUIZEN

Openingstijden:
LET OP!! DINSDAG 6 T/M VRIJDAG 9 MAART GESLOTEN!!!
Dinsdag: 09.00-18.00 uur
Woensdag Alléén op afspraak
Donderdag Alléén op afspraak
Vrijdag 09.00-18.00 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur