Afspraak maken?

Contact

E-mail is ons communicatiemiddel bij grote voorkeur. Belt u ons alstublieft NIET. Wij werken niet met een telefonist(e) en ieder gesprek is voor ons een ongewenste afleiding. Tijdens het tunen of een grote motorreparatie vijf keer een telefoongesprek beantwoorden is het perfecte recept voor fouten en dat willen wij graag voorkomen.

Het is voor ons onmogelijk om alle telefoongesprekken te onthouden, details en afspraken gaan verloren, verwarring, het is geen onwil, het past simpelweg niet bij onze bedrijfsstructuur. Wij willen graag de kwaliteitsstandaard hooghouden en vragen daarom uw begrip hiervoor.

Vaste klanten kunnen in geval van nood uiteraard bellen, ons nummer staat op de facturen.
Technische vragen beantwoorden wij niet via telefoon, alleen via mail en niet altijd.

Langskomen bij ons bedrijf om informatie in te winnen werkt voor ons en u helaas ook niet. Wij zijn bijna altijd met wachtende klanten bezig en kunnen niet elke keer stoppen met onze werkzaamheden om met u een gesprek aan te gaan, dat wordt dan heel erg kortaf. Daar zit u niet op te wachten en schieten wij niets mee op, het is zonde van de moeite.
Als u langs wilt komen maak dan alstublieft eerst een afspraak, dan kunnen wij de tijd nemen om uw vragen te beantwoorden.

Wij reageren snel en compleet op e-mail, mail ons alstublieft niet met de vraag om terug te bellen maar inhoudelijk. Als u het heel vervelend vindt dat wij niet bellen zoek dan alstublieft een ander bedrijf, wij hebben heel veel goede redenen om het niet te doen, en gaan er niet over in discussie.

Bij voorbaat hartelijk dank!

KVK 36008383
Vestigingsnummer  000014334348
De Volharding 7 A1607MJ Hem

error: Oeps!